2013

2013 eerste keer en uitgelopen!!

Beste Volger,

Heeft even geduurt maar ik vond het toch leuk om nog een einde te maken aan het verhaal en het avontuur : "de 4daagse van Nijmegen".

Ik wil jullie erg bedanken voor alle steunende woorden via sms, whatapp, facebook, mail, telefoon enz enz!! 

Het is erg leuk om te horen "Ik denk dat het bezoekers aantal op je site erg omhoog geaan is want ik bleef maar op F5(verversen) drukken om te zien waar je was"

De laatste dag was erg zwaar. Ik had die avond lopen twijfelen om te starten. Want ik kreeg symptomen van een overbelaste pees. Die speelde ook erg op tijdens het lopen. Zo erg dat ik nog voor de helft (25km) besloot om langs het rode kruis te gaan en die hadden een goede tip. Koelen! En dat werkte prima!

Dus zo heb ik in het totaal 3 keer gekoeld (met dank aan Desiré voor de 2de keer) en daarmee de zwelling en de pijn onder controle gehouden.

Het was echt prachtig om deze tocht te lopen! 

De dagen er na heb ik heel hard moeten herstellen, ik had de boel duidelijk overbelast. Koorts, dikke voeten, pijnlijke blaren en de jicht speelde heel erg op.. Voor dat laatste heb ik nu medischijnen en gaan nu de goede kant op! Spierpijn heb ik minimaal gehad dus daar geen overbelasting.. Dus wel genoeg getraind. Vandaar dat ik dit stukje nu pas schrijf want ik had er niet eerder de puf voor.

Nogmaals iedereen bedankt voor de ondersteuning, bloemen en andere leuke kadootjes.

Tot volgend jaar ?

 

Dag 3..

 

Kan het samenvatten in een woord:  "HEET!"

Maar wel uitgelopen vandaag een heleboel kleine pijntjes.. 2 blaren er bij op mijn tenen maar die doen geen zeer.. (Die onder me rechter voet zitten wel!) 

Wat we op dit moment het meeste zorgen baat (maar doet niet het meest zeer) is een pees die ik aan het over belasten ben.. Doet niet echt zeer maar ik voel wel dat die voet wat minder soepel mee wil. Maar even goed vanavond in de gaten houden hoe dit zicht ontwikkeld..

De laatste paar km waren echt lastig!! Maar het stom het ook mag klinken het is het waard! (zie dag 2 waarom)

 

Groetjes.

Joris

Dag 1 zit er op.

 

Maar 2 hele klein blaren eigenlijk het noemen niet waard. Voel de 50km wel goed in de voeten maar het ging allemaal lekker.. Goed door kunnen lopen en lekker kunnen genieten van de muziek, de wandelaars, het publiek en al wat nog meer.

De enkel die wat dik was van de jicht heeft zich goed gehouden niet dikker geworden (ook niet dunner) dus ook op dat gebied gaat het goed.

Nu lekker douchen en eten bij me ouders... en morgen echt wel weer op pad.

tot zo ver deze update.

Met een zonnige wandel groet 
Joris

Dag 2.

 

Begin ging er lekker was (voor mijn gevoel) al snel op de helft (25km). Daarna ging het wat lastiger maar beter dan gister. Wel last van de blaren en eentje is veel groter geworden. Maar ik heb ondekt waar die van daan komt... Schoenen niet strak genoeg dicht gedaan!!! Dom want met de Hit was er nog een scout (Patrick) die daar meerder malen de deelnemers op aan sprak. Ik had dus beter moet weten..

Nou ja de blaren zijn het ergst de voor de rest heb ik nergens last van.. Dus voetjes maar goed verzorgen, vroeg naar bed... en dan zorgen dat er van die 100km nog maar 50km over blijft.

Ik moet wel zeggen die 4daagse doet wat met je.. Je bent echte de hele dag (+/-11uur) bezig met wandelen en kijken, ruiken, proeven en niks anders. Het geeft mij een rust van hier tot gunter.. Al die mensen, die wandelen maar ook die kijken en muziek maken die brengen iets! Hmmm lastig om dit gevoel te omschrijven maar mensen die "hem" gelopen hebben begrijpen misschien wel wat ik bedoel (of is het voel). Ach ja ze noemen het ook niet voor niet het 4daagse gevoel.

Nu eten en rusten... 

Met wandel groet
Joris

   
© Joris van den Berg

Login