Dag 2.

 

Begin ging er lekker was (voor mijn gevoel) al snel op de helft (25km). Daarna ging het wat lastiger maar beter dan gister. Wel last van de blaren en eentje is veel groter geworden. Maar ik heb ondekt waar die van daan komt... Schoenen niet strak genoeg dicht gedaan!!! Dom want met de Hit was er nog een scout (Patrick) die daar meerder malen de deelnemers op aan sprak. Ik had dus beter moet weten..

Nou ja de blaren zijn het ergst de voor de rest heb ik nergens last van.. Dus voetjes maar goed verzorgen, vroeg naar bed... en dan zorgen dat er van die 100km nog maar 50km over blijft.

Ik moet wel zeggen die 4daagse doet wat met je.. Je bent echte de hele dag (+/-11uur) bezig met wandelen en kijken, ruiken, proeven en niks anders. Het geeft mij een rust van hier tot gunter.. Al die mensen, die wandelen maar ook die kijken en muziek maken die brengen iets! Hmmm lastig om dit gevoel te omschrijven maar mensen die "hem" gelopen hebben begrijpen misschien wel wat ik bedoel (of is het voel). Ach ja ze noemen het ook niet voor niet het 4daagse gevoel.

Nu eten en rusten... 

Met wandel groet
Joris

   
© Joris van den Berg

Login