Beste Volger,

Heeft even geduurt maar ik vond het toch leuk om nog een einde te maken aan het verhaal en het avontuur : "de 4daagse van Nijmegen".

Ik wil jullie erg bedanken voor alle steunende woorden via sms, whatapp, facebook, mail, telefoon enz enz!! 

Het is erg leuk om te horen "Ik denk dat het bezoekers aantal op je site erg omhoog geaan is want ik bleef maar op F5(verversen) drukken om te zien waar je was"

De laatste dag was erg zwaar. Ik had die avond lopen twijfelen om te starten. Want ik kreeg symptomen van een overbelaste pees. Die speelde ook erg op tijdens het lopen. Zo erg dat ik nog voor de helft (25km) besloot om langs het rode kruis te gaan en die hadden een goede tip. Koelen! En dat werkte prima!

Dus zo heb ik in het totaal 3 keer gekoeld (met dank aan Desiré voor de 2de keer) en daarmee de zwelling en de pijn onder controle gehouden.

Het was echt prachtig om deze tocht te lopen! 

De dagen er na heb ik heel hard moeten herstellen, ik had de boel duidelijk overbelast. Koorts, dikke voeten, pijnlijke blaren en de jicht speelde heel erg op.. Voor dat laatste heb ik nu medischijnen en gaan nu de goede kant op! Spierpijn heb ik minimaal gehad dus daar geen overbelasting.. Dus wel genoeg getraind. Vandaar dat ik dit stukje nu pas schrijf want ik had er niet eerder de puf voor.

Nogmaals iedereen bedankt voor de ondersteuning, bloemen en andere leuke kadootjes.

Tot volgend jaar ?

 

   
© Joris van den Berg

Login